AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχονται στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια! Υποδεχθείτε τους με πολλά γκολ και πρόκριση!

Μετά από 20 και πλέον χρόνια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 20:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει έκκληση στον κόσμο να μην δώσει κανένα δικαίωμα και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στο τέλος μια μεγάλη νίκη!

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν στις 9 Νοεμβρίου του 2002, με το ματς να λήγει 1-1 (44′ Νικολαΐδης – 30′ Τζόρτζεβιτς).

Στο σήμερα και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τρεις εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ρότα, Μουκουντί και Γιόνσον χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά και τακτικούς λόγους, ενώ θυμίζουμε πως δεν υπολογίζει στους Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο κόουτς του Δικεφάλου στο αποψινό ματς; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Μια πιθανή είναι με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια όπως συνηθίζει στα ματς Κυπέλλου. Σιντιμπέ, Μήτογλου, Βίντα ή Τζαβέλλα, Ραντόνια στην τετράδα της άμυνας, με τους Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα ή Μάνταλος, Τσούμπερ στη μεσαία γραμμή. Φαν Βέερτ και Αραούχο το επιθετικό δίδυμο σε σχηματισμό 4-4-2.