AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο τραπέζι τα μεταγραφικά της ΑΕΚ! Συζήτησαν Αλμέιδα – διοίκηση!

Οι προσθήκες στην ΑΕΚ δεν έχουν ολοκληρωθεί. Οι κιτρινόμαυροι αναζητούν εξτρέμ και επιθετικό για να συμπληρώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών σε άλλες θέσεις.

Πρώτος στόχος της Ένωσης φαίνεται να είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα της ομάδας στα χαρακτηριστικά του Τσούμπερ. Ο Ελβετός διεθνής έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και παρόλο που στο ματς της Λαμίας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League δεν σκόραρε, δημιούργησε αρκετά… ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Έτσι λοιπόν, Ματίας Αλμέιδα και διοίκηση κάθισαν στο τραπέζι και συζήτηση για τα μεταγραφικά. Εκεί αναλύθηκε το στάδιο που βρίσκονται οι περιπτώσεις των “εκλεκτών”, αλλά και τα “θέλω” του Αργεντινού προπονητή. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα με τον Αλμέιδα να τονίζει πως περιμένει άμεσα αποτελέσματα, γνωρίζοντας πάντως πως η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει τα πάντα και ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι της για να γίνουν οι μεταγραφές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όποιες μεταγραφικές έχουν γίνει φέτος, δεν πήραν πανηγυρικό χαρακτήρα και δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω παρά μόνο λίγες ώρες πριν τη συμφωνία παικτών – διοίκησης.