AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

27η Μαρτίου: Το crash test για την ΑΕΚ προκειμένου να υποδεχτεί φιλοξενούμενους στην “Αγιά Σοφιά” τη νέα σεζόν

Στις 27 Μαρτίου 2023 η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται τη Λιθουανία σε φιλικό, τρεις ημέρες μετά την πρεμιέρα των προκριματικών για το EURO2024. Ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στην “Αγιά Σοφιά”, η οποία για πρώτη φορά θα ανοίξει τις πύλες της για παιχνίδι εκτός ΑΕΚ.

Κρατήστε τη συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί τότε θα ανοίξει και θύρα για φιλοξενούμενους οπαδούς. Αυτή την αποκλειστική πληροφορία μάθαμε, αυτό σας μεταφέρουμε. Τότε θα γίνει το crash test για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν και αντίπαλοι οπαδοί σε ματς της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Εύκολο; Όχι και τόσο διότι θα πρέπει να φτιαχτεί ένα ολόκληρο σχέδιο από την αστυνομία και την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αν θέλει να φιλοξενήσει τη νέα χρονιά οπαδούς άλλης ομάδας.

Μάλιστα κατά την τελευταία σύσκεψη των ανθρώπων της ΑΕΚ με αυτούς της UEFA (είχαν έρθει κοντά στα 9 άτομα), μάθαμε πως οι τελευταίοι περπάτησαν από το γήπεδο της Ένωσης μέχρι το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει ασφάλεια ή ελλοχεύει κίνδυνος για τους φιλοξενούμενους. Τα μηνύματα ήταν θετικά. Έγιναν κάποιες παρατηρήσεις προς την πλευρά της ΑΕΚ και το τι πρέπει να προσέξουν και το τι πρέπει να διορθώσουν και πλέον είναι στο χέρι των κιτρινόμαυρων για το αν θα ανοίξουν τις πόρτες του ΝΑΟΥ για φιλοξενούμενους τη νέα σεζόν.