AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μυαλό του Αλμέιδα οι “11” της Νίκαιας

Στόχος της ΑΕΚ είναι να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ματς κόντρα στον Ιωνικό με τον Ματίας Αλμέιδα να γνωρίζει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να γίνει σε βαρύ και βρεγμένο τερέν. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του γι’ αυτή την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Σήμερα πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση των κιτρινόμαυρων και το μόνο ερωτηματικό για τις αποφάσεις του Αργεντινού κόουτς αφορά τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά, και ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αλμέιδα αίνεται πως θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και τα ίδια πρόσωπα με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Το δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με τον Πινέδα στο αριστερό άκρο και τον Άμραμπατ στο δεξί και το γνωστό δίδυμο Αραούχο – Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση.