AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγές και ροτέισον για τη σημερινή ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά (19:00, Cosmote Sport 2)

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα (19:00, Cosmote Sport 2) η ΑΕΚ που υποδέχεται την Κηφισιά στο 2-0 του πρώτου αγώνα της Ριζούπολης, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ένα σαφές προβάδισμα χάρη στα τέρματα των Λιβάι Γκαρσία και Τομ Φαν Βέερτ, με τον Αργεντίνο τεχνικό να αναμένεται να αποθεωθεί σήμερα λόγω και της ανανέωσης της συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους σε ένα συμβόλαιο ζωής!

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Αλμέιδα να προχωρά σε αλλαγές και ροτέισον ώστε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί και Σιμάνσκι, όπως φυσικά και οι τραυματίες Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι. Σε ό, τι αφορά τον Φράνσον, ο Σουηδός χαφ έχει ξεπεράσει την αδιαθεσία που τον ταλαιπώρησε, συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος. Η αποστολή των γηπεδούχων περιλαμβάνει κι αρκετούς παίκτες της ΑΕΚ Β (που έχουν συμμετοχή βέβαια στις προπονήσεις ή βρέθηκαν στη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία), όπως ο Ντάικο.

Ένας πιθανός σχηματισμός; Το 4-4-2 με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια στην άμυνα, τους Φερνάντες, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Τσούμπερ στη μεσαία γραμμή και τους Φαν Βέερτ, Αραούχο (Μάνταλος) στην επίθεση.