AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Σε γιορτινό κλίμα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τη Βασίλισσα

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την ΑΕΚ που υποδέχεται (19:15, ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία από βαθμολογικής άποψης, αφού η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 6-3, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στο 5-4 από τη μεριά του. Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, ότι με νίκη, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θα πάρει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της τετράδας. Στα Λιόσια, η Βασίλισσα έχει νικήσει στα 4 από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα (4-1), ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει χάσει στα 3 από τα 5 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα (2-3). Στο 7-2 βρίσκονται ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι, που έχουν και από ένα ματς λιγότερο, αφού εκκρεμούν τα εκτός έδρας παιχνίδια τους. κόντρα σε Προμηθέα Πάτρας και Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα.

Παράλληλα οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος ως εξής:

«-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Θα διανέμονται εισιτήρια και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του Olympic Hall, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00.

-Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με μετρητά.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 15, 20, 25, 60, 100 ευρώ

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2012)».

Την ίδια στιγμή, στο γήπεδο το κλίμα θα είναι γιορτινό λόγω Χριστουγέννων. Κι αυτό διότι από τις 18:30 και μετά, τα μικρά παιδιά θα μπορούν να κάνουν «face painting» από τους «hahanoulides», ενώ θα πάρουν και μπαλόνια στα χρώματα της ΑΕΚ.

Η επίσημη ενημέρωση της Βασίλισσας αναφέρει: «Οι Άγιες Ημέρες επιβάλλουν, ένα διαφορετικό χρώμα, πιο κοντά στη Μαγεία των Χριστουγέννων, ως εκ τούτου, και αυτή η αναμέτρηση θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους. Ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι στο Τμήμα 6 του γηπέδου μας, θα βρίσκονται οι «hahanoulides», οι οποίοι θα «ζωγραφίζουν» τα πρόσωπα των φίλων, που το επιθυμούν, ενώ θα μοιράζουν και μπαλόνια στα χρώματα της ΑΕΚ. Το «face painting» θα ξεκινήσει από τις 18:30 και έχει στόχο να δώσει «χρώμα» στις κερκίδες του Olympic Hall».