AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, ΑΕΚ – Λαμία με γεμάτη “Αγιά Σοφιά”

Το Μουντιάλ τελείωσε και η Super League αρχίζει και πάλι. Η ΑΕΚ επιστρέφει στης Φιλαδέλφειας τα μέρη και υποδέχεται τη Λαμία με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο κυνήγι του Παναθηναϊκού.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πραγματοποιήθηκε χθες στην “Αγιά Σοφιά”, η οποία και σήμερα σε ένα ακόμα ματς θα είναι κατάμεστη. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και μάλιστα αρκετά για τον Ματίας Αλμέιδα που καλείται να τα διαχειριστεί και με αλχημείες να φτιάξει τη σημερινή 11άδα του αγώνα.

Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Ελίασον και Μοχαμάντι είναι εκτός, όπως επίσης και ο Βίντα που έχει πάρει άδεια μετά τις υποχρεώσεις του με την Κροατία στο Μουντιάλ. Ο Φερνάντες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αλλά και ο Τσούμπερ. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος είναι έτοιμος, αλλά -με μόλις δύο προπονήσεις- κρίθηκε προτιμότερο να μην χρησιμοποιηθεί ακόμη.

Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει σε επιστροφές και συγκεκριμένα σ’ εκείνες των Τζαβέλλα, Γαλανόπουλου και Μαχαίρα.

Μια πιθανή 11άδα για τον κόουτς της ΑΕΚ είναι η εξής: Αθανασιάδης κάτω από τα δοκάρια με τους Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί στην άμυνα. Γκαρσία, Πινέδα, Γιόνσον και Μάνταλο στην τετράδα της μεσαίας γραμμής και τους Φαν Βέερτ και Αραούχο στην επίθεση σε σχηματισμό 4-4-2.