AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα νίκης για την ΑΕΚ για να μην… μπλέξει

Η παρουσία μας θα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα το μυαλό και η καρδιά μας θα είναι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων(το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας) εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Καρσίγιακα (19:30, Cosmote Sport 4) έχοντας ως στόχο τη νίκη – πρόκριση για να μην… μπλέξει.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια έχει ισχυροποιήσει τις πιθανότητές της στον όμιλο, βρίσκεται στο 2-3 μαζί με τους Ιταλούς και την Καρσίγιακα, όμως έχει από κάτω της τη Ρετζιάνα σε περίπτωση ισοβαθμίας, οπότε ήττα της τελευταίας στην αδιάφορη Βόννη θα είναι αρκετή για την πρόκριση.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θέλει τη νίκη για να μην χρειαστεί να ρίχνει δεύτερες ματιές στο άλλο ματς, αλλά και για να προκριθεί ως δεύτερη από τον όμιλο, κάτι που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας και ευνοϊκότερη κλήρωση στη φάση που ακολουθεί.

Στα θετικά νέα για τον κόουτς της ΑΕΚ, είναι το γεγονός πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Τιμ Φρέιζερ και Γιάνις Στρέλνιεκς. Οι δύο γκαρντ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και έχουν επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων. Η παρουσία τους αναμένεται να είναι καθοριστική, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική περιφέρεια που περιλαμβάνει τους Έρικ ΜακΚόλουμ, Τζέιλον Μπράουν, αλλά και τον παλιό… γνώριμο Μπράιαν Ανγκόλα, που επιστρέφει στα Λιόσια ως αντίπαλος.