AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δοκιμές του Αλμέιδα ενόψει του φιλικού με τη Σερένγκ

Η μίνι προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τη βελγική Σερένγκ ολοκληρώθηκε.

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα μέσω δοκιμών που έκανε στην τελευταία προπόνηση. Ο Πάολο Φερνάντες έχει “καπαρώσει” τη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής. Από κει και πέρα, στα μπακ θα είναι οι Ρότα (δεξιά) και Σιντιμπέ (αριστερά), χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί και η χρησιμοποίηση του Παρρά, στο αριστερό άκρο.

Στο κέντρο της άμυνας, θα βρίσκονται στο φιλικό της Κυριακής οι Μουκουντί – Μήτογλου, με τον Αθανασιάδη στα δοκάρια, οι Αραούχο-Γκαρσία θα κινούνται στην επίθεση και από εκεί και πέρα, ο Γιόνσον είναι δεδομένα ο ένας του άξονα, ο Φερνάντες όπως προείπαμε θα παίξει δεξιά και ο Μάνταλος το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στα αριστερά αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε, με βάση τις δοκιμές, και στον άξονα. Αν ο Πέτρος πάει αριστερά, τότε στα χαφ θα μπει λογικά ο Φράνσον, αν παίξει στον άξονα ως δίδυμο με τον Γιόνσον, τότε αριστερά το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Παρρά.

Εκτός είναι οι Γκατσίνοβιτς και Γαλανόπουλος, με τον πρώτο να συνεχίζει με πρόγραμμα αποφόρτισης και τον δεύτερο να ακολουθεί ατομικό σήμερα, κάτι που σημαίνει πως θα προφυλαχθεί, ενώ εκτός είναι και ο Μαχαίρας με τη θλάση που αντιμετωπίζει.

Ερωτηματικό παραμένει, αν θα είναι διαθέσιμος ο Τζαβέλλας, ο οποίος αν και προπονήθηκε σήμερα κανονικά, υπάρχει περίπτωση να προφυλαχθεί, αφού δεν φαίνεται να είναι ακόμα στο 100%.