AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης Καμπανός: “Ο Αραούχο κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα εγκώμια ανήκουν σ’ αυτόν”

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού μίλησε στην εκπομπή για τη συγκίνηση που προκάλεσε ο Αραούχο στη βράβευσή του στα βραβεία ΠΣΑΤ.

Ο Άρης Καμπανός λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και τοποθετήθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ, τονίζοντας σχετικά: «Εμείς προσκληθήκαμε από τον ΠΣΑΠ για να δώσουμε το βραβείο που δικαιούται ο Σέρχιο Αραούχο για όλες αυτές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Άλκη μας.

Όλα τα εγκώμια ανήκουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκίνηση ήταν τρομερή. Η ενέργεια του Αραούχο να μας επιστρέψει ένα βραβείο που εκείνο δικαιούνταν συγκινεί κάθε άνθρωπο, ειδικά εμάς που ήμασταν οι γονείς του Άλκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον ποδοσφαιριστή, στον ΠΣΑΠ που έκανε τη συγκεκριμένη βράβευση, αλλά και στην ίδια την ΑΕΚ που έχει τέτοιους αθλητές οι οποίοι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Όσο για φιλικό παιχνίδι που προσπάθησε να κάνει, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, ο Άρης Καμπανός υπογράμμισε: «Πίστευα ότι τέτοιες ενέργειες θα αμβλύνουν οποιεσδήποτε διαφορές. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά για να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο βίας που αποτελεί μια από τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά είναι μια καλή αρχή.