AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απουσίες και αναγκαστικές αλλαγές έφεραν την ήττα για την ΑΕΚ Β στην Καλλιθέα

H ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 3-0 από την Καλλιθέα σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Super League 2, που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν ο Γιάννης Λουκίνας στο 5’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος στο 47’ με κοντινή κεφαλιά και ο Θανάσης Κωστανάσιος στο 86’ με πλασέ.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε να αντιμετωπίσει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, λόγω της απουσίας των ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν την αποστολή της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία, αλλά και τραυματισμών, ενώ κλήθηκε να διαχειριστεί και τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Σταμούλης, Γερολέμου, Χριστοφιλόπουλος) κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά, το τελικό σκορ αδικεί την ΑΕΚ Β, καθώς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, τις οποίες, όμως, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί –και- λόγω του τερματοφύλακα της Καλλιθέας Γιώργου Στρέζου, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Βασιλούδης, Ρέντζας, Χατζηδίμπας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης (87′ Λάσκαρης), Σαντάνα (78′ Τσιντώνης), Ντεμέτριους (71′ Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Νίλι, Λουκίνας (87′ Μουνιέ)

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (19′ Τρούμπουλος), Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος (66 Λέλεκας), Χατζηκυριάκος (63′ Γεωργέας), Πάπα, Γερολέμου (46′ Γκολφίνος), Κορομηλάς, Χριστόπουλος Ε., Σκόνδρας, Χριστόπουλος Απ.