AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα για πρώτη νίκη της ΑΕΚ Β σήμερα (15:00) με αντίπαλο την Ηλιούπολη

Η ΑΕΚ Β ψάχνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 και η σημερινή της αντίπαλος είναι η Ηλιούπολη (15:00).

Ο προπονητής της ομάδας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος καλείται να διαχειριστεί ορισμένες απουσίες, καθώς ο Μαχαίρας έχει μονιμοποιηθεί στις αποστολές του Ματίας Αλμέιδα, ενώ εκτός και γι’ αυτή την αναμέτρηση θα είναι ο Ζίνι.

Από εκεί και πέρα ο Ραντόνια, που προπονείται με την πρώτη ομάδα, έχει αποκομίσει μυϊκό πρόβλημα από μια προπόνηση στα Σπάτα, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος στο ματς με τον Απόλλωνα είχε αποχωρήσει τραυματίας.

Η ΚΕΔ όρισε τον Μπακογιάννη από το σύνδεσμο Αθηνών να σφυρίξει στο ΑΕΚ Β – Ηλιούπολη. Βοηθοί οι Κόττορος, Δέτση (Δωδ/σου). 4ος ο Τσατσούλης (Αθηνών)

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι έως και 17 ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους τα εξής:

– Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά

– Η είσοδος των παιδιών έως 10 ετών είναι ελεύθερη σε περίπτωση διαθεσιμότητας

– Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, οι φίλαθλοι οφείλουν να υπακούσουν στις εντολές του προσωπικού ασφαλείας για τη δίοδο και τη στάθμευση των οχημάτων τους, να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους.