AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Focus στο Κύπελλο, μόνο η πρόκριση υπάρχει σήμερα για την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ ρίχνεται σήμερα (19:00, Cosmote Sport 1) στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας σε ένα… ύπουλο από κάθε άποψη παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και το μόνο που πρέπει να έχει στο μυαλό της είναι την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Η Ένωση προέρχεται από την ψυχοφθόρα νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0 για το πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει χτίσει ώστε να πάει πιο ήρεμη στο ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Άμραμπατ, Τσούμπερ, Φαν Βεερτ, αλλά και τον Μοχαμαντί ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή λόγω μιας ενόχλησης που ένιωσε χθες στην προπόνηση. Η σκέψη του Αργεντίνου τεχνικού της ΑΕΚ είναι να προβεί σε αλλαγές και να φρεσκάρει την αρχική του 11άδα.

Έτσι κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Στάνκοβιτς με τετράδα στην άμυνα τους Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Χατζισαφί. Ο Γιόνσον θα είναι ο μοναδικός “κόφτης”, με τους Γκατσίνοβιτς, Μάνταλο και Γαλανόπουλο στη μεσαία γραμμή. Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Ελίασον και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι Γκαρσία.