AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ Β στο Μενίδι

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε 3-2 από τον Αχαρναϊκό σε φιλικό αγώνα που σήμερα στο Μενίδι.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 11′, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Β Γιώργος Θεοχάρης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ταμπάκη. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Αχαρναϊκός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Στάμου.

Η απάντηση της ΑΕΚ Β ήρθε στο 28′, όταν ο Βεντάντ Ραντόνια πήρε την πάσα από τον Γιάννη Γερολέμου και πλάσαρε από πλάγια δεξιά για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες αλλά ο Αχαρναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός και έφτασε στο 3-1 με γκολ του Ταμπάκη στο 58′ και του Αντωνόπουλου στο 80′. Η ΑΕΚ Β μείωσε σε 3-2 στο 87′ με συρτό σουτ του Φρανκ Μάσα μέσα από την περιοχή.

Και στον σημερινό αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Ραντόνια, Κοσίδης).

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (46′ Χατζηεμμανουήλ) Ραντόνια, Χατζηκυριάκος, Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Δημητρίου) Γερολέμου (79′ Γεωργέας) Κορομηλάς (63′ Λέλεκας) Σκόνδρας (63′ Ε. Χριστόπουλος) Μάσα, Κοσίδης (46′ Γκολφίνος).