AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση στο αποψινό (21:30, Cosmote Sport 1) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η Ένωση θέλει τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μακριά από τη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στο νέο της γήπεδο.

Μοναδική απουσία για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ο Φράνσον, ο οποίος είναι τραυματίας. Στην αποστολή μπήκε και ο νεοαποκτηθείς Νίκλας Ελίασον, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται να σκέφτεται το αγαπημένο του 3-5-2 με τους εξής: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Βίντα, Τζαβέλλα, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και το ισόπαλο 1-1 με τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες», την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Ηπειρώτες ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα, Ζερόμ Πριόρ, τον Αλέξανδρο Λώλη, αλλά και τον μεγάλο άτυχο, Πέδρο Κόντε, ο οποίος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως ο ΠΑΣ έχει κερδίσει μόλις μία από τις 12 προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις του με την ΑΕΚ (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 10 ήττες).

Μια πιθανή 11άδα για τον Στάικο Βεργέτη είναι η εξής: Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Ροσέρο, Παμλίδης, Μορέιρα.