AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά ζητάει ο Αλμέιδα στις προπονήσεις: Παίρνουμε την μπάλα με αυτοθυσία

Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν σκληρή και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Ο Ματίας Αλμέιδα από την πρώτη κιόλας μέρα θέλει να εφαρμόσει το πλάνο του για μια ομάδα που θα μάχεται για να κερδίσει και την τελευταία μπαλιά.

Ο Αργεντίνος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του, από τις πρώτες ημέρες στα Σπάτα, έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα προετοιμασίας ιδιαίτερα απαιτητικό. Ένα πρόγραμμα η αλήθεια είναι σκληρό, με πολύωρη δουλειά και σε γυμναστήριο και σε γήπεδο. Και θα γίνει πιο απαιτητικό κατά τη διάρκεια παρουσίας της ΑΕΚ στο Άλκμααρ της Ολλανδίας το διάστημα 12-29 Ιουλίου.

Αυτό που έχει ζητήσει ο Αλμέιδα είναι πίεση, πρέσινγκ και γρήγορη ανάκτηση και πάσα με βάση την έκρηξη σε μικρούς χώρους. Οι παίκτες χωρίζονται σε μικρά γκρουπ, ένας συνεργάτης του κόουτς της Ένωσης αναλαμβάνει το καθένα και ο Αλμέιδα παρακολουθεί τα πάντα.

Για το Σαββατοκύριακο δόθηκε ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει από αύριο με διπλό πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια η κιτρινόμαυρη αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.