AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με στόχο το διπλό στην Καισαριανή η ΑΕΚ Β

Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Επισκοπής, η ΑΕΚ Β φιλοξενείται σήμερα (14:45, ΕΡΤ3) από την Κηφισικά στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής με στόχο την κατάκτηση των τριών πόντων. Οι κιτρινόμαυροι ισοβαθμούν στην 1η θέση του Νότιου Ομίλου με τον Λεβαδειακό και θέλουν να παραμείνουν σε αυτήν. Γνωρίζουν πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία ειδικά μετά την έλευση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντιμετωπίζει ξανά αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Παράλληλα, αρκετά παιδιά που έχουν διακριθεί φέτος, μπαίνουν στις αποστολές τις πρώτης ομάδας και δεν παίζουν με την ΑΕΚ Β. Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός δίνει συνεχώς ευκαιρίες σε νέα παιδιά και αυτά… τον δικαιώνουν. Τελευταίο παράδειγμα ο Ρουκουνάκης που με την είσοδό του κόντρα στην Επισκοπή μπήκε και άλλαξε όλη την εικόνα του ματς και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε και το γκολ! Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος λοιπόν, δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους τους Χατζηεμμανουήλ, Μπούση, Μιτάι, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλο, Γιούση, Κοσίδη.

Μία σκέψη για τους 11 που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι σε διάταξη 4-2-3-1 είναι η εξής: Γκίνης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Κορνέζος, Παρράς, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Χριστόπουλος Ευθ., Αμούρ και Ιατρούδης.