AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοχευμένες μεταγραφές ζήτησε ο Αλμέιδα που επιστρέφει από την Αργεντινή ως προπονητής της ΑΕΚ

Στην Αργεντινή βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής μετά την οκταήμερη παρουσία του στην Ελλάδα συγκέντρωσε τα στοιχεία που ήθελε να δει και από κοντά για την ΑΕΚ και πλέον καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιάσει μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό τη νέα σεζόν.

Στο διάστημα μέχρι να έρθει στην Αθήνα είχε ήδη παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια, ενώ απέκτησε ολοκληρωμένη άποψη και δια ζώσης στα παιχνίδι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ο Αλμέιδα ξέρει σε ποιους από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ θα βασιστεί, ποιοι θα περάσουν σε δεύτερο ρόλο και ποιοι… δεν του κάνουν. Έχει κάνει ήδη τις σχετικές εισηγήσεις του στη διοίκηση για το τωρινό δυναμικό της ομάδας, αλλά και για τις κινήσεις που θα χρειαστεί να γίνουν το καλοκαίρι. Στόπερ, αμυντικό χαφ, οκτάρι, μεσοεπιθετικός, τουλάχιστον ένας ακραίος και πιθανώς ένας σέντερ φορ είναι στις προτεραιότητές του.

Αυτό που έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι πως χρειάζονται στοχευμένες μεταγραφές και όχι… ξήλωμα του ρόστερ. Μεταγραφές που θα αλλάξουν την εικόνα των κιτρινόμαυρων προς το καλύτερο και θα τους κάνουν πάλι πρωταγωνιστές.