AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αραούχο διέψευσε το… χρόνο, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα

Εντυπωσιακή επιστροφή στις προπονήσεις του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ διέψευσε το… χρόνο, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε τραυματιστεί τον Απρίλιο στον αγώνα με τον Άρη για τα playoffs στις 4 Απριλίου. Του έγινε συρραφή στον έσω μηνίσκο στο αριστερό γόνατο, ενώ αποφασίστηκε να γίνει ταυτόχρονα και επεμβατική διαδικασία για τον οπίσθιο χιαστό, με τις εκτιμήσεις-τότε-να μιλούν για απουσία του από τα γήπεδα για 4-5 μήνες.

Ο «Τσίνο» έκανε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης στην Ισπανία για αρκετές εβδομάδες και επέστρεψε στην Αθήνα για τη φιέστα του πρωταθλήματος, το οποίο σήκωσε με πατερίτσες. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και στη διάρκεια των διακοπών, πήγε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία και πλέον είναι έτοιμος 100% από ιατρικής πλευράς.

Φυσικά θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να κριθεί έτοιμος να βοηθήσει αγωνιστικά και δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο εκτιμάται πως είτε στον επόμενο ευρωπαϊκό γύρο, είτε στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα αρχίσει να μπαίνει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.