AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάνκοβιτς: Καταστροφή αν δεν βγούμε Ευρώπη

Η ΑΕΚ δεν κέρδισε στην Τούμπα και μπλέχτηκε σε περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση Ευρώπη. Το τόνισε και ο Τσίτσαν Στάνκοβις μετά το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όσα είπε μετά το ματς στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι;

«Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν και στο τέλος θεωρώ δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα. Σκοράραμε νωρίς. Δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοήθησε την ομάδα του, την ενίσχυσε. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε και οι δυο ευκαιρίες. Φύγαμε τελικά με τον ένα βαθμό και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ;

«Ηρθαμε να κερδίσουμε και δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Εχουμε δυο ματς εντός έδρας και πρέπει επιτέλους να κερδίσουμε εντός έδρας».

Για το δοκάρι του Ολιβέιρα;

«Το σημαντικό είναι ότι δεν έγινε γκολ. Σε αυτή τη στιγμή ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι. Σε αυτή τη φάση ήμασταν τυχεροί».

Για τον Αλμέιδα;

«Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια και μετά απ αυτό πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε για τον επόμενο προπονητή. Προς το παρόν θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στο στόχο μας».

Για τη διαιτησία;

«Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη σημερινή διαιτησία. Υπήρχαν λάθη που σε φάσης 50-50 δεν βοηθηθήκαμε. Μία φάση είναι που τη σταμάτησε ο διαιτητής ενώ είχαμε πλεονέκτημα. Δεν θέλω να επεκταθώ…»

Για το στόχο της Ευρώπης κι αν μπορεί να επιτευχθεί;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα δυο επόμενα ματς στην έδρα μας. Θα είναι καταστροφή αν δεν βγούμε στην Ευρώπη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας. Επιτέλους να κερδίσουμε επιτέλους εντός έδρας».