AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευτυχώς που έχουμε την ΕΠΟ και τους Έλληνες διαιτητές: Ο Καραντώνης είπε στον Δημητριάδη ότι μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ έθεσε θέμα ακαταλληλότητας του «Θ. Κολοκοτρώνης» μέσω του Βασίλη Δημητριάδη προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Καραντώνη, αλλά δεν έδειξε να σκίζει και τα ιμάτιά της.

Το AEK24HOURS από την πρώτη στιγμή πήρε θέση και ξεκαθάρισε πως δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτόν τον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Τελικά το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν πει στον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα αν οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου στη διάρκεια του ματς δεν ευνοούσαν να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Ένα αίτημα, δε, που επανέφερε επίσημα μέσω του Βασίλη Δημητριάδη και στο ημίχρονο, και ο Καραντώνης είπε ότι θα το τσεκάρει.

Πριν αρχίσει το ματς, όταν του είπε ο Δημητριάδης να ελέγξει μήπως είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, ο Καραντώνης τού είπε ότι είναι βαρύ μεν το γήπεδο, αλλά μπορεί να παιχθεί το ματς.

Ο Αστέρας, στον αντίποδα, είπε μόνο ότι είναι στην κρίση του διαιτητή.

Να σημειωθεί πως όλες αυτές τις διαβουλεύσεις δεν τις γνώριζαν οι παίκτες, προκειμένου να μην επηρεαστούν από το σχετικό αίτημα.