AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλάζει επίπεδο με Κουχάρσκι σε ρόλο τεχνικού διευθυντή η ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως το πήρε απόφαση να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο και να κάνει πρωταθλήτρια την ΑΕΚ στην πρώτη της χρονιά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ήρθε σε συμφωνία με το Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή! Πρόκειται για τον 41χρονο Πολωνό, ο οποίος έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στις ομάδες που εργάστηκε, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Αθλητικός Διευθυντής της Λέγκια αλλά και επικεφαλής στο σκάουτινγκ της Λέγκια (σε δυο περιόδους) ενώ υπήρξε και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Κουχάρσκι βρίσκεται στην Αθήνα όπου τις επόμενες ώρες θα έχει επαφή με τον Ματίας Αλμέιδα που έρχεται την Κυριακή στη χώρα μας προκειμένου να προχωρήσουν μαζί για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Το σημαντικό είναι πως ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, που επίσης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A, έχει μάστερ στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και degree στη διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Lublin, παρουσίασε εξαιρετικό έργο στη Λέγκια που είναι μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Δηλαδή με επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές, και το σημαντικότερο, παρουσίασε ένα έργο που είχε αποτέλεσμα, με την πολωνική ομάδα όχι μόνο να έχει σημαντικές πωλήσεις και ανάδειξη παικτών αλλά να κατακτά και δύο πρωταθλήματα.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι:

Ιούνιος 2008-Μάιος 2011: Επικεφαλής προπονητής στην Κ17 και Κ19 της Λέγκια

Μάιος 2011-Μάιος 2015: Επικεφαλής της Ακαδημίας της Λέγκια

Μάιος 15-Δεκέμβριος 2016: Scouring director Λέγκια (έκανε και τη μεταγραφή του Πριγιοβιτς στη Λέγκια).

Ιανουάριος 2017- Ιούνιος 2017: Συνεργασία με τη Μάντσεστερ ως σκαουτ κεντρικής Ευρώπης.

Ιούνιος 2017-Σεπτέμβριος 2018: Scouting Director στη Λέγκια.

Σεπτέμβριος 2018-Δεκέμβριος 2021: Αθλητικός Διευθυντής στη Λέγκια με δυο πρωταθλήματα Πολωνίας (14 παίκτες στην Εθνική Πολωνιας και μεγάλες πωλήσεις όπως του Σιμάνσκι στη Δυναμό Μόσχας για 6 εκατ ευρώ και του Μαγετσκι με 7 εκατ στη Μονακό). Και από Σεπτέμβριο 2021 μέχρι τώρα εργαζόταν για την πολωνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.