AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο 2.500.000 ευρώ στον Ρούντι Γκαρσία

Ψηλά τον πήχη ανεβάζει η ΑΕΚ στο θέμα του προπονητή με τον Ρούντι Γκαρσία να φαντάζει αυτή τη στιγμή ο Νο1 στόχος μετά την… απομάκρυνση της περίπτωσης του Φερνάντο Σάντος.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν επαφές με την πλευρά του Γάλλου προπονητή μέσω των εκπροσώπων του, ενώ η νέα πληροφορία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με το συμβόαλιο που προσφέρει η Ένωση. Το ποσό μαζί με τα μπόνους φτάνει τα 2.500.000 ευρώ και πρόκειται για το υψηλότερο προπονητικό συμβόλαιο στην Ελλάδα.

Το κασέ του Γκαρσία κυμαίνεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά η διαφορά είναι τόσο μικρή που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για να ολοκληρωθεί το deal. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος για την ΑΕΚ δεν είναι η οικονομική υπέρβαση, που όπως αποδεικνύεται είναι αποφασισμένη να κάνει, αλλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ρούντι Γκαρσία βάσει των επιτυχιών που έχει καταγράψει στο παρελθόν μπορεί και ίσως περιμένει να βρει προτάσεις από ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά η ΑΕΚ θα πιέσει όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Γάλλου τεχνικού, γνωρίζοντας πως πρόκειται πάντα για μια δύσκολη περίπτωση.