AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά λένε στον Άρη για ΑΕΚ και Πάλμα: Καμία συμφωνία, μιλάμε μόνο με ομάδες του εξωτερικού

Νέα σημερινά δημοσιεύματα διατηρούν στην επικαιρότητα το θέμα του Λουίς Πάλμα για την ΑΕΚ, με την “Ωρα των Σπορ” μάλιστα να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να κάνει λόγο για συμφωνία της Ένωσης με τον Άρη για την παραχώρηση του Ονδουριανού.

Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς ΠΑΕ Άρης είναι η εξής: “δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Ονδουριανό”. Όπως αναφέρουν ισχύουν όσα είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα ότι προτεραιότητα είναι η πώληση του ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.

Ο Άρης, σύμφωνα με την ΠΑΕ, είναι σε συζητήσεις με μία-δύο ομάδες από το εξωτερικό για τον 23χρονο παίκτη, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα αυτή τη στιγμή με την ΑΕΚ.

Πάντως οι πληροφορίες του AEK24HOURS αναφέρουν πως ο Πάλμα είναι “καπαρωμένος” από την ΑΕΚ, η οποία μετά την ανανέωση της συνεργασίας με Άμραμπατ και Πινέδα δεν βιάζεται να κλείσει τον Ονδουριανό εξτρέμ. Αργότερα ή γρηγορότερα μέσα στο καλοκαίρι ο Πάλμα θα φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος όπως τονίζουν πρόσωπα και καταστάσεις που γνωρίζουν πως πλέον οι σχέσεις Μελισσανίδη – Καρυπίδη έχουν αποκατασταθεί.