AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδαρικό στο Σεραφείδειο για την ΑΕΚ Β απέναντι στον Ηρόδοτο

Ιστορική στιγμή η σημερινή για την ΑΕΚ, καθώς σήμερα θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του το «Σεραφείδειο» για να υποδεχτεί την ΑΕΚ Β στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15:00 και ο κόσμος που θα βρεθεί σε αυτό το ιστορικό ματς θα είναι 1.000 άτομα, αφού αυτό είναι το ανώτερο όριο που μπορεί να φιλοξενήσει το γήπεδο σε αυτή τη φάση της αδειοδότησής του.

Χθες πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πάτερ Δημήτρης Μπάτρης, πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Νικολάου Σπάτων. Ο ιερέας έδωσε την ευχή του στην ΑΕΚ Β’ και το νέο της σπίτι.

Στο αγωνιστικό μέρος, χθες ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παναγιωτάρας ανακοίνωσε την αποστολή της δεύτερης ομάδας της Ένωσης. Την αποτελούν οι εξής; Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σταμούλης, Ραντόνια, Αρβανίτης, Λάτσι, Παρράς, Κορνέζος, Μπούσης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Κορομηλάς, Γερολέμου, Τσιόκρης, Γεωργέας, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης, Τζ. Γκαρσία, Ιατρούδης, Γκολφίνος.