AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρασε από casting τον Αλμέιδα η ΑΕΚ, αλλά τον… έβαλε στο περίμενε

Ενώ τα ρεπορτάζ ήθελαν την ΑΕΚ να… τρέχει να βρει τον επόμενο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ενόψει της νέας σεζόν, το AEK24HOURS σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες πως οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν τον Μάιο.

Η νεότερη ενημέρωση που υπάρχει και έρχεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι πως “θα περάσουν και οι γιορτές του Πάσχα και μετά θα ανακοινώσουμε τον προπονητή”.

Χθες πάντως η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ματίας Αλμέιδα έγινε σε καλό κλίμα. Ο Αργεντίνος τεχνικός κέρδισε πόντους διότι έδειξε σίγουρος για την επιλογή του να είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ, μετέφερε τα “θέλω” του στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ αλλά και το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης του τόνισε πως θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα παραμιλά ο κόσμος και θέλει να το συνδυάσει με την είσοδο της ΑΕΚ στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφειας.

Οριστική απάντηση δεν δόθηκε στον Αλμέιδα. Η ΑΕΚ τον πέρασε από casting, αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως ήρθε αυτοπροσώπως στην Αθήνα χωρίς μεσάζοντες κάτι που εκτιμά ο Μελισσανίδης. Σε αντίθεση με τον Ρούντι Γκαρσία που έστειλε τον ατζέντη του και πέρασε από… κόσκινο Σπάτα και Νέα Φιλαδέλφεια.