AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμα ένα πάρτι στο κολαστήριο της “Αγιά Σοφιάς” για την ΑΕΚ απόψε (20:00) κόντρα στον Ιωνικό

Είναι πλέον γεγονός! Μετά τα εγκαίνια της περασμένης Παρασκευής, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο της γήπεδο. Την “Αγιά Σοφιά”. Απόψε στις 20:00 υποδέχεται τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μπροστά σε 32.000 Ενωσίτες και σε μια ατμόσφαιρα κολαστήριο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται να πάρει το τρίποντο και να “σκαρφαλώσει” στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι κιτρινόμαυροι πήραν χθες το απόγευμα στην πρώτη τους προπόνηση στον ΝΑΟ μια μικρή γεύση από τον κόσμο που βρέθηκε σε αυτόν και την παρακολούθησε. Περίπου 3000 φίλοι της ομάδας δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα, αποθέωσαν Αραούχο, Άλβες και Μελισσανίδη αλλά και τον… αετό Οδυσσέα.

Σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα η οποία με νίκη θα φέρει την ΑΕΚ στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Χατζισαφί και Γιόνσον λόγω ίωσης και αδιαθεσίας, αντίστοιχα, όπως και στους Τζαβέλλα, Φαν Βέερτ και Μαχαίρα που βρίσκονται σε φάση επανόδου από τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε -για πρώτη φορά- ο Σιντιμπέ, όπως και ο Τσούμπερ.

Μια πιθανή 11άδα είναι σε σχηματισμό 4-4-2 με τους εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Αραούχο.