AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χριστόπουλος: Δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε άλλους βαθμούς

Κομβικό χαρακτήρισε το αποψινό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ευθύμης Χριστόπουλος.

Ο Έλληνας άσος της ΑΕΚ μίλησε στη NOVA για την κατάστασή του, τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη «μάχη» για την Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

Για τον τραυματισμό που προηγήθηκε και την κατάσταση που βρίσκεται: «Νομίζω πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, επανήλθα από τον τραυματισμό μου, βοήθησε πολύ το ιατρικό τιμ της ομάδας και είμαι μια χαρά να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τον αποκλεισμό και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του: «Είναι ένα παιχνίδι που μας βρήκε ηττημένους. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά με δύο δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Ήταν μια άτυχη στιγμή».

Για τον αγώνα των Play Off με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός ότι χάσαμε στην Τούμπα και είμαστε σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να κερδίσουμε».

Για το αν είναι κομβικό το ματς για την έξοδο στην Ευρώπη: «Ναι είναι κομβικό γιατί δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε άλλους βαθμούς και είναι κομβικό και για τη ψυχολογία μας ώστε να ανέβει και να κερδίσουμε και τα επόμενα ματς».