AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μάνατζερ Διανής και το 1.200.000 ευρώ του Αλμέιδα

Εδώ και περίπου 1,5 μήνα η ΑΕΚ ασχολείται με την υπόθεση του Ματίας Αλμέιδα. Η περίπτωσή του δουλευόταν παράλληλα με αυτή του Φερνάντο Σάντος και από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Σαν Χοσέ ο Αργεντίνος πήρε το… πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από τον Αλμέιδα βρίσκεται ο ισχυρός μάνατζερ Παύλος Διανής. Γνωστός για τη μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ αλλά και του Γιώργου Δώνη όταν αυτός ήταν προπονητής στους κιτρινόμαυρους, ενώ έχει φέρει και τον Ματίας Ιγκλέσιας όταν εκείνος αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.

Ο Αλμέϊδα, αν συμφωνήσει τελικά με την ΑΕΚ, θα έρθει με 6 συνεργάτες και μαζί με αυτόν 7. Όταν μπήκε στο αεροπλάνο για Αθήνα δεν υπήρχε δεδομένη συμφωνία ενώ το κασέ που είχε στο MLS (1.500.000) δεν το δίνει η ΑΕΚ, ούτε όμως, το ζητάει ο Αλμέιδα. Συμβιβάζεται με λιγότερα, πάντως πάνω από το 1.100.000 κοντά στα 1.200.000 ευρώ. Ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της Ένωσης.

Λίγο υπομονή για να δούμε αν τελικά ο πρώην αμυντικός μέσος και νυν προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.