AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ άουτ ο Τζαβέλλας, εκτός ακόμα οι Σιμόες, Ανσαριφάρντ και Γέβτιτς για “Γ. Καραϊσκάκης” (photo)

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήθελε να βρεθεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πάλεψε, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο στόπερ της ΑΕΚ που επέστρεψε από την Εθνική με πρόβλημα στον δικέφαλο, επιχείρησε χθες να ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση, έκανε την προσπάθεια του καθώς ήθελε να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά πάνω που επιχειρούσε να ανεβάσει ταχύτητα, ένιωσε κάτι να τον κρατά πίσω.

Επίσης εκτός είναι ακόμα οι Αντρέ Σιμόες που ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στην ποδοκνημική ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος έχει το χτύπημα στο μάτι, αλλά και ο Ντάρκο Γέβτιτς που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό κατά τον χθεσινό έλεγχο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα των Play-Offs με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.