AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο 1-1 η ΑΕΚ Β με γκολ που δέχτηκε στο 87′

H ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Αιγάλεω σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Super League 2, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί στο 50′ με μια ωραία ομαδική ενέργεια που κατέληξε σε εύστοχη προβολή του Μιχάλη Κοσίδη, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 87′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία Τσιλιγκίρη.

Το «Σίτι» ήταν ανώτερο στο πρώτο μέρος, έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε κοντινή προβολή του Γιώργου Καλύβα στο 37ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον «Δικέφαλο». Από οργανωμένη ενέργεια από τα αριστερά, με κοντινή προβολή ο Μιχάλης Κοσίδης έκανε το 0-1 στο 50’. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 87ο λεπτό, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία Τσιλιγγίρη. Να σημειωθεί πως ο προπονητής της ΑΕΚ Β’, Νίκος Παναγιωτάρας, λόγω ίωσης δε βρέθηκε στο γήπεδο, με τον Μιχάλη Παυλή να κοουτσάρει την ομάδα. 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (60′ Χοτζάλλι), Τσίτσαρης (81′ Τσιλιγκίρης), Σταματάκης (60′ Τριμμάτρης), Αρναρέλλης (90′ Ανδρέπου), Μπαρμπαρούσης.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Λάτσι (65΄Κορνέζος), Μπούσης (73′ Παρράς), Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Γιούσης, Γερολέμου (83′ Αρβανίτης), Χριστόπουλος Ευθ. (65′ Γκαρσία), Κοσίδης (83′ Γκολφίνος).