AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιέζει ο Κριχόβιακ να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες να φέρει την επόμενη εβδομάδα τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην Ελλάδα, με τον Πολωνό μέσο να πιέζει και αυτός από την πλευρά του να προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο 32ρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας, ουσιαστικά δηλαδή μόνο για τα playoffs, ενώ στο τέλος της περιόδου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί.

Ο Κριχόβιακ, που έρχεται από φουλ σεζόν (δεν αγωνίστηκε μόνο στα δύο τελευταία ματς λόγω καρτών), έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να παίξει ακόμη και την ερχόμενη Κυριακή, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε φουλ φόρμα και προπονείται κανονικά ενώ ήδη σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της Ένωσης για να βρεθεί ο τρόπος να φύγει από το Κράσνονταρ, καθώς απαγορεύονται οι πτήσεις. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αποχωρήσει οδικώς από την πόλη, ίσως και τη χώρα.

Εφόσον προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα θα πρέπει να φύγει και πάλι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί το μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πολωνία. Η εθνική του ομάδα πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό των playoffs αφού αποβλήθηκε η Ρωσία και πλέον στις 29 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει στο Χορζόφ το νικητή του Σουηδία-Τσεχία για μια θέση στο Κατάρ.