AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η έξοδος της ΑΕΚ στο Αγρίνιο έχει χαρακτήρα “τελικού” διότι μετά τις δύο ήττες από Βόλο και Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται ήδη στο -6 από την κορυφή και απέναντι στον Παναιτωλικό απόψε (20:00, Cosmote Sport 1) καλείται να συνέλθει και να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Η σκέψη του Αργεντινού τεχνικού είναι να ξεκινήσει σε σχηματισμό 4-3-3 ή 4-4-2 και να εκμεταλλευτεί περισσότερο την επιθετική της ποιότητα. Στην προσπάθεια αυτή ενδέχεται ο Γκατσίνοβιτς να έρθει για πρώτη φορά στον φυσικό του χώρο του κέντρου (ως απόρροια και της απουσίας του Γιόνσον), ενώ κανονικά θα παίξει ο Αραούχο, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Στις εξέδρες δεν θα βρίσκονται (τουλάχιστον όχι οργανωμένα) οπαδοί της ΑΕΚ, με αρκετούς πάντως εξ αυτών να έχουν επιφυλάξει θερμή υποδοχή στην αποστολή κατά την άφιξή της στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι 10 είναι σίγουροι για τον κόουτς του Δικεφάλου και είναι οι εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο. Η θέση που παίζεται είναι στο χώρο των εξτρέμ κι εκεί τα πάντα είναι ανοιχτά.