AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φόρος τιμής από Αραούχο στον Άλκη στην ήττα της ΑΕΚ στο Χαριλάου

Μόνο ο Σέρχιο Αραούχο που είχε ζητήσει συγγνώμη στον κόσμο της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, τίμησε τη μνήμη του 19χρονου αδικοχαμένου οπαδού του Άρη, Αλκιβιάδη με την γκολάρα που πέτυχε στην ήττα με 2-1 στο Χαριλάου.

Ο Αργεντίνος επιθετικός της Ένωσης απέτισε τον δικό του φόρο τιμής στην μνήμη του 19χρονου Άλκη, σχηματίζοντας το αρχικό του ονόματος του, μετά το γκολ σπάνιας ομορφιάς που πέτυχε.

Ο Αραούχο δεν πανηγύρισε. Σχημάτισε το γράμμα «Α» (το αρχικό από το όνομα του οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης) και εν συνεχεία έκανε την χειρονομία της προσευχής, αποτίοντας τον δικό του φόρο τιμής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στον 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Εμάνουελ Σάκιτς, κι ενώ νωρίτερα Μπαντού Εντιαγέ (44’) και Σέρχιο Αραούχο (85’) είχαν σημειώσει υπέροχα γκολ, σε ένα κατά τα άλλα μετριότατο ματς.  

Κάτι άλλο δεν χρειάζεται να γράψουμε, καθώς μετά τη δολοφονία του 19χρονου η συγκεκριμένη αγωνιστική έπρεπε να αναβληθεί!

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (90’+1’ Λόπεθ), Ματίγια, Σάσα, Ιτούρμπε (62’ Ματέο), Εντιαγέ (83’ Σάκιτς), Μαντσίνι (84’ Μάνος), Καμαρά.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα (78’ Λε Ταλέκ), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (77’ Ανσαριφάρντ), Σιμάνσκι (85’ Τάνκοβιτς), Σιμόες, Σάκχοφ (46’ Μάνταλος), Λιβάι (90’+4’ Βράνιες), Αραούχο, Τσούμπερ.