Νέες δωρεές στο Μουσείο της ΑΕΚ

Νέες δωρεές έφτασαν στο Μουσείο της ΑΕΚ από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και απλούς φιλάθλους της ομάδας.

Η ενημέρωση της Ένωσης αναφέρει:

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δωρεές για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο με παράδοση ιδιαίτερα σημαντικών εκθεμάτων από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον απλό κόσμο της ομάδας μας!

1) Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Άρης Τσαχουρίδης, προσέφερε ένα πανέμορφο αναμνηστικό για την πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ της περιόδου 1962-1963, της οποίας υπήρξε και ο ίδιος μέλος.

2) Ο φίλαθλος Αρτέμης Πιτταράς προσέφερε μια εμφάνιση ποδηλασίας της ΑΕΚ από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, καθώς και έναν μεγάλο αριθμό από σπάνιες φωτογραφίες και αντικείμενα. Ο ποδηλάτης στον οποίο ανήκε η εμφάνιση ήταν ο Κορνήλιος Πετρίδης, αδελφός του άσου της ΑΕΚ, Γιώργου Πετριδη.

3) Ο φίλαθλος Γιώργος Κινόγλου προσέφερε ένα σπάνιο αγαλματίδιο από τη δεκαετία του 1950, που απεικονίζει παίκτη της ΑΕΚ

4) Ο φίλαθλος Γιώργος Μπάκας προσέφερε μια σειρά από συλλεκτικά αντικείμενα για το Μουσείο.

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν ενθύμια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email [email protected] υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.