ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η υπόσχεση του Ανσαριφάρντ στους φίλους της ΑΕΚ

Να φροντίζει τη φανέλα της ΑΕΚ όπως την οικογένειά του υποσχέθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Ωρα των Σπορ».

Αναλυτικά όσα είπε για:

-τις πρώτες εντυπώσεις του από την ΑΕΚ: «Όλα μέχρι τώρα είναι φανταστικά. Σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στην τακτική της ομάδας και πρέπει να ενσωματωθώ. Θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

-το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον αποκτήσει το 2017: «Είναι αλήθεια ότι πριν πάω στον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν προχώρησε τότε. Από τότε όμως το είχα στο μυαλό μου και όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλο κλαμπ είναι η ΑΕΚ. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορά τη φανέλα της».

-την κληρονομιά του «11»: «Ξέρω πως όλοι οι μεγάλοι σκόρερ της ΑΕΚ είχαν τη φανέλα με το 11 και τι σημαίνει αυτός ο αριθμός για την ομάδα. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε αυτή την ευθύνη. Υπόσχομαι στους φίλους της ΑΕΚ πως θα φροντίσω την κιτρινόμαυρη φανέλα όπως και την οικογένειά μου».

-την προοπτική να παίξει στο νέο γήπεδο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την προοπτική του νέου γηπέδου. Θα είναι φανταστικό και ανυπομονώ να ετοιμαστεί το γήπεδο και να μπορέσουμε να παίξουμε εκεί».