AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παστορέλο κάνει… παιχνίδι για την ΑΕΚ με Μπαρμπόσα

Η ΑΕΚ συνεχίζει την πίεση για τη δύσκολη περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βλέπουν πως μπορούν να προχωρήσουν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, του οποίου ο δανεισμός στην Παλμέιρας λήγει σε λίγες μέρες και θα υποχρεωθεί να επιστρέψει στη Νις.

Η γαλλική ομάδα, από τη μεριά της, φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της τον παίκτη, τον οποίο είχε αποκτήσει από την Μπράγκα πριν από 3,5 χρόνια έναντι 10 εκατ. ευρώ. Οι Γάλλοι γνωρίζουν ότι καμία ομάδα δεν πρόκειται να δώσει το συγκεκριμένο ποσό και για αυτό το λόγο δείχνουν συζητήσιμοι στις επαφές που έχουν υπάρξει από την Ένωση.

Την ίδια στιγμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας υποστηρίζει πως ο γνωστός μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο κάνει… παιχνίδι για την ΑΕΚ. Ο Παστορέλο έχει ενημερώσει τον παίκτη για την Ένωση και φέρεται να τον έχει προτρέψει να εξετάσει τη συγκεκριμένη προοπτική.

Την ίδια στιγμή, έχει κάνει την εμφάνισή της η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως ο παίκτης δεν συγκινείται από το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αμερική αντί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη, παίζοντας μάλιστα και στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.