AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίγες ώρες ακόμα υπομονή για Γκατσίνοβιτς, τον ανακοινώνει αύριο η ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χόφενχαϊμ για τη μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει ξεκινήσει. Από το πρωί οι δύο ομάδες αλλάζουν τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου ο παίκτης να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Έπειτα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί. Από την Ένωση εκφράζεται η αισιοδοξία πως αύριο θα έχουν όλα τελειώσει και ο Γκατσίνοβιτς θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Λίγες ώρες ακόμα υπομονή λοιπόν…

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του «Mozzartsport» αναφέρει πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ενώ αναφέρεται και στις αποδοχές του παίκτη. Έτσι επισημαίνεται πως ο 27χρονος χαφ έχει ήδη συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται να λαμβάνει ετησίως περίπου ένα εκατ. ευρώ, κάτι λιγότερο δηλαδή από αυτά που προβλεπόταν από το συμβόλαιό του στους Γερμανούς.

Το μεγάλο, όμως, ενδιαφέρον φαίνεται να βρίσκεται στους όρους του deal της ΑΕΚ με τη γερμανική ομάδα. Αρχικά ο σύλλογος της Bundesliga μπορεί να ζητούσε κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, αλλά η Ένωση κατάφερε να ρίξει το κόστος στο μισό. Ο λόγος είναι το 30% που θα διατηρήσει η Χόφενχαϊμ ως ποσοστό μεταπώλησης, ποσοστό που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση.