AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επένδυση με Θυμιάνη για την ΑΕΚ

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορέσει άμεσα ο Κώστας Θυμιάνης. Ο 21χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, κερδίζοντας την προσφυγή που είχε καταθέσει λόγω οφειλών και ετοιμάζεται βαλίτσες για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Τη σεζόν που πέρασε στο πρωτάθλημα της Super League 2 είχε 25 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ δύο χρόνια πριν, στα 19 του, είχε κάνει το… ξεπέταγμα και με 21 παιχνίδια – 1 γκολ, είχε καταφέρει να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της Β’ κατηγορίας, βοηθώντας παράλληλα με τις εμφανίσεις του την Ξάνθη να διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια χωρίς τελικά να επιτευχθεί ο στόχος για τους Ακρίτες αφού στα τελευταία λεπτά είχαν χάσει την άνοδο από τον Παναιτωλικό.

Ο Κώστας Θυμιάνης με 1,86 ύψος, αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως εσωτερικός μέσος ενώ έχει αγωνιστεί και ως στόπερ. Έχει υπάρξει βασικό στέλεχος κι αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων, ενώ μετρά 24 συμμετοχές συνολικά με όλες τις μικρές εθνικές!

Ο Θυμιανης θα ενταχθεί και θα προπονείται στην πρώτη ομάδα όμως δεν αποκλείεται σε συνεννόηση μεταξύ Αλμέιδα και Οφρυδόπουλου να… μετακομίζει και στην ΑΕΚ Β.

Με την έλευση του Θυμιάνη η ΑΕΚ θα έχει επτά χαφ. Ο λόγος για τους Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο. Ερωτηματικό παραμένει ο Φράνσον, ο οποίος καλείται να αξιολογηθεί από τον Αλμέιδα και αναλόγως να πάρει τις ευκαιρίες του.