ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Ο Βιγιαφάνιες σέρνει στα δικαστήρια τον Παναθηναϊκό

Η προβληματική κατάσταση στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με νέο επεισόδιο. Αυτό μεταξύ του Λούκας Βιγιαφάνιες και της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή να σέρνει στα δικαστήρια της ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα τέλη Αυγούστου ο Βιγιαφάνιες είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη με αποτέλεσμα και οι δύο να τιμωρηθούν με πρόστιμο. Στον Αργεντινό, μάλιστα, είχε επιβληθεί το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο, ύψους 60.000 ευρώ.

Ο “Βίγια” δεν είχε δεχτεί από τότε την τιμωρία που του είχε επιβληθεί και δημόσια είχε υποστηρίξει πως δεν είχε χτυπήσει τον συμπαίκτη του, όπως τον είχαν κατηγορήσει. Και δεν δεχόταν να πληρώσει ένα τόσο υψηλό πρόστιμο.

Ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να επικυρωθεί το ποσό, αποφάσισε να πάει στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ώστε να εγκριθεί το πρόστιμο!

Οι εκπρόσωποι τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Βιγιαφάνιες ζήτησαν και πήραν αναβολή της εκδίκασης, που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να τα βρουν εξωδικαστικά. Μένει να δούμε αν θα τα βρουν ή θα ξαναπάνε στα δικαστήρια. Τρομερά πράγματα!