ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μίτσελ: Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας

Προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Μίτσελ μετά την ήττα από την ΑΕΚ, λέγοντας στη Συνέντευξη Τύπου πως δεν υπάρχει εξήγηση ή δικαιολογία για αυτή την εικόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στη Συνέντευξη Τύπου:

Την εικόνα του α’ μέρους: «Ήταν καταστροφικό από πλευράς μας. Δεν υπάρχει εξήγηση ή δικαιολογία με το να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα λάθη μας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Με την απόδοση του β’ μέρους ήμασταν μέσα στην πρόκριση αλλά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη του α’ μέρους.»

Τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει ο Ολυμπιακός στα ματς: «Είναι μία αδυναμία που έχουμε συζητήσει χίλιες φορές. Το ίδιο κάναμε και στην προπόνηση. Το συζητήσαμε. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο με έναν τέτοιον αντίπαλο. Την αφήσαμε την ΑΕΚ να βάλει το πρώτο γκολ. Το 2ο το χαρίσαμε. Είναι ανεπίτρεπτο και τέτοια λάθη τα πληρώνεις.»

Το εάν έχει νόημα η ρεβάνς μετά το 3-0: «Έχει νόημα και έχει σημασία για να διατηρήσουμε τη θέση μας χωρίς ντροπή και δικαιολογίες και να προσπαθήσουμε για τον εαυτό μας.»