ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Στη Γ.Σ. της Δευτέρας θα ξεκαθαρίσει το πότε θα έχουμε πρεμιέρα στη Super League

Ούτε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Super League εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί είχαμε και πάλι ισοπαλία μεταξύ των ομάδων (7-7) και αποχώρησαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης, ΟΦΗ.

Όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν στη νέα έκτακτη γενική συνέλευση που έχει προκηρυχθεί για τη Δευτέρα (23/8) εκεί όπου θα φανεί αν η πρεμιέρα θα γίνει το διήμερο 28-29/8 ή θα οδηγηθεί σε αναβολή για το διήμερο 11-12/9.

Στην ψηφοφορία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, το αποτέλεσμα ήταν η αναμενόμενη ισοπαλία 7-7. Από τη μία οι ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα και από την άλλη οι “άστεγοι” Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος, Λαμία και ο ΠΑΟΚ.

Εκεί που επιβεβαιώθηκε το χάσμα ήταν στη ψηφοφορία για τις καταστατικές αλλαγές ώστε να υπάρχει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα τη μεθεπόμενη σεζόν. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ που έχουν συμβόλαιο, ορισμένοι από αυτούς διετές μάλιστα, σε ισχύ δηλαδή και για σεζόν 2022-23, και δεν θέλουν κεντρική διαχείριση, αποχώρησαν και έτσι η ψηφοφορία δεν έγινε ποτέ αφού δεν υπήρχε η προβλεπόμενη απαρτία.