ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Παπαδόπουλος: Όταν δίνεις μια ευκαιρία στην ΑΕΚ έχει την ποιότητα να σε σκοτώσει

Στην ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ που έχουν την ποιότητα με μία φάση να «σκοτώσουν» τον αντίπαλο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς και κακό για την ΑΕΚ. Ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε. Όταν όμως δίνεις μια ευκαιρία μέσα στην περιοχή στην ΑΕΚ, έχει τους παίκτες με την ποιότητα να σε σκοτώσει», είπε.

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός ότι μείναμε εύκολα πίσω στο σκορ. Μετά ήρθε και η κόκκινη κάρτα και νομίζω ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες με την ΑΕΚ, με τη ποιότητα των παικτών που έχει, είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανακάμψεις», συμπλήρωσε.

«Βέβαια υπάρχουν διδάγματα από ένα τέτοιο ματς. Μπορούμε να κρατήσουμε το καλό μας πρώτο ημίχρονο στο οποίο θεωρώ ότι το σκορ είναι πλασματικό. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να είμαστε ένα ή δύο γκολ μπροστά γιατί είχαμε τις ευκαιρίες. Η ΑΕΚ δεν απείλησε και στη μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε έκανε το 0-1. Βέβαια μας πεισμώνουν τέτοιες ήττες γιατί είδαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω όμως πρέπει να κοιτάξουμε και τα αρνητικά. Αυτά είναι ότι δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ και πολλά γκολ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε και το λύσουμε γιατί θα μας δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον», κατέληξε.
Τελευταία Videos