AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Προβάρουν τα κιτρινόμαυρα οι Κολόμ και Χάρις

Δύο πολύ δυνατές μεταγραφές θέλει να κλείσει η ΑΕΚ, εφόσον καταφέρει να βάλει σε μια τάξη τα 12 ban που πρέπει να ρυθμίσει με τη FIBA. Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κίνο Κολόμ και στην επιστροφή του Μάνι Χάρις.

Για τον πρώτο η ΑΕΚ είναι σε συνεχή επαφή. Ο διεθνής Ισπανός γκαρντ αποτελεί τον εκλεκτό του Στέφανου Δέδα για τη θέση “1”. Ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, αλλά όλα κλίνουν προς τα κει. Ότι όχι μόνο προβάρει τα κιτρινόμαυρα, αλλά θα τα φορέσει.

Ο Δέδας, θυμίζουμε, έχει συνεργαστεί με τον Κολόμ στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, μετρώντας 15,6 πόντους, 6 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην ΑΕΚ είναι ο Μάνι Χάρις. Η μοναδική εκκρεμότητα για τον Αμερικανό αρχισκόρερ είναι το τελικό ραντεβού με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλει να χειριστεί επί προσωπικού την συγκεκριμένη υπόθεση.

Θυμίζουμε πως με τη φανέλα της Βασίλισσας, ο Χάρις κατέκτησε Κύπελλο και Ευρωπαϊκό στην ονειρική χρονιά πριν τρία χρόνια.