AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβεβαίωση AEK24HOURS για ΑΕΚ και Λε Ταλέκ, το γράψαμε από τις 2 Ιουλίου

Από τις 2 Ιουλίου σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Λε Ταλέκ είχε πει το πολυπόθητο “ναι” στην ΑΕΚ και πως έρχεται στην Ελλάδα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ξαφνικά τέσσερις μέρες μετά, όλοι έκαναν αποκαλυπτικό το θέμα με το 31χρονο Γάλλο.

Θυμηθείτε τι είχαμε γράψει στο AEK24HOURS:

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να λογίζεται ο Λε Ταλέκ, καθώς η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Γάλλο μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS, ο 31χρονος χαφ μετά από το… ψηστήρι που του έκανε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πείστηκε για το πλάνο των κιτρινόμαυρων και τις επόμενες μέρες έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο 2+1 ετών.

Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι στις 650.000 ευρώ συν τα μπόνους, ενώ θα πάρει και υψηλό μπόνους υπογραφής συμβολαίου καθώς ήταν ελεύθερος.

Με τον Λε Ταλέκ πείστηκε και η σύζυγός του η οποία έριχνε λοξές ματιές στη Ρωσία, χώρα καταγωγής της. Ωστόσο, ο Γάλλος έμπειρος χαφ είπε το πολυπόθητο «ναι» στην ΑΕΚ και στον Μιλόγεβιτς και θα είναι η… σκούπα στο σχηματισμό 4-1-4-1 που προτιμά να παίζει ο Σέρβος κόουτς.

Μένει να δούμε αν θα προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, κάνοντας κάποιες προπονήσεις ή θα βρει την ΑΕΚ στα Σπάτα.

Στο σήμερα λοιπόν ο Λε Ταλέκ δεν θα προλάβει την κιτρινόμαυρη αποστολή στην Ολλανδία κι έτσι θα έρθει κατευθείαν στη χώρα μας. Μέσα στις επόμενες ώρες ο 31χρονος Γάλλος χαφ που θα είναι το 6άρι της ΑΕΚ και ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έρχεται για να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.