AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Στο 100% η πληρότητα στα ελληνικά γήπεδα τη νέα σεζόν, μόνο όμως με εμβολιασμένους”

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής στην κανονικότητα τη νέα αθλητική σεζόν σε ό,τι αφορά στην προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα.

Οι εικόνες με κόσμο, έστω και σε ένα ποσοστό της πληρότητας των γηπέδων, στους αγώνες του Euro μας προϊδέασαν για αυτό, ωστόσο στην ελληνική κυβέρνηση υπάρχει σκέψη να ανοίξουν οι πύλες των αθλητικών εγκαταστάσεων για τους φιλάθλους ακόμη και στο 100%, εφόσον πρόκειται αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα καθορίσει και την πληρότητα που θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά γήπεδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR η κυβέρνηση προσανατολίζεται να καθορίσει συγκεκριμένα τα προνόμια για τους εμβολιασμένους, που θα αφορούν την εστίαση, τα θεάματα, αλλά και τις αθλητικές δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα η Super League 1.

Aναφορικά με τα γήπεδα και τον αθλητισμό, η πληρότητα θα μπορεί να φτάσει και στο 100% εφόσον πρόκειται αποκλειστικά για εμβολιασμένους φιλάθλους, αφού δεν θα υπάρχει ο φόβος για τον καθένα και αυτόν που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Το ίδιο θα ισχύσει και σε καταστήματα εστίασης, δίχως αποστάσεις και μέτρα…

Η κυβέρνηση επομένως αναμένεται να προσφέρει το προνόμιο στους οπαδούς να μπορέσουν να επιστρέψουν δίπλα στις αγαπημένες τους ομάδες με κανονική διάθεση όλων των θέσεων του γηπέδου εφόσον είναι εμβολιασμένοι.

Πηγή: soccerplus.gr