AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η αλήθεια: Ο Μιλόγεβιτς θέλει να φέρει τον Γκόμπελιτς στην ΑΕΚ

Ακόμα μια περίπτωση που ενδιαφέρει την ΑΕΚ είδε το φως της δημοσιότητας χθες το μεσημέρι, κάτι που χάλασε τους κιτρινόμαυρους. Ο λόγος για τον Μάρκο Γκόμπελιτς.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να φέρει τον δεξιό μπακ του Ερυθρού Αστέρα στην ΑΕΚ. Τον είχε παίκτη στην ομάδα της Σερβίας, τον έκανε αρχηγό στον Ερυθρό Αστέρα και μαζί του έφτασε ο Γκόμπελιτς να χριστεί μέχρι και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Στη γειτονική χώρα τον Γκόμπελιτς αρκετοί είναι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν “μεγάλο παίκτη”, ενώ πίνουν νερό στο όνομα του νέου προπονητή της ΑΕΚ που τον ανέδειξε.

Τι ισχύει από δω και πέρα; Παρά το γεγονός πως οι Σέρβοι έγραψαν πως τον προσφέρουν ως αντάλλαγμα στην ΑΕΚ για την αποδέσμευση του Κρίστισιτς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει. Αυτό γιατί η πίεση που ασκείται είναι από την ΑΕΚ για να πάρει τον Γκόμπελιτς, προσφέροντας τον Κρίστισιτς στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν οικονομικά ανταλλάγματα.

Οι Κονέ – Παπαδημητρίου – Μιλόγεβιτς δουλεύουν την υπόθεση Γκόμπελιτς εδώ και μέρες. Δεν ήθελαν να βγει κάτι στη δημοσιότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Παρόλα αυτά δεν το βάζουν κάτω και θέλουν να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα τον 28χρονο αμυντικό.

Ο Γκόμπελιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με ποσό στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Μιλόγεβιτς φέρεται να έχει ήδη μιλήσει μαζί του και να τον έχει ενημερώσει. Μπορεί να παίξει τόσο ως δεξιός μπακ χαφ, αλλά και αριστερά.

Τι γίνεται τώρα με τον Κρίστισιτς; Θέλει να μείνει στη Σερβία για οικογενειακούς λόγους. Θέλει να γυρίσει στον Ερυθρό Αστέρα. Αν γίνει κάτι τέτοιο η ΑΕΚ θα γλιτώσει 700.000 ευρώ από το συμβόλαιο της νέας σεζόν, αλλά ζητάει κι αντάλλαγμα 500.000 ευρώ.