AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι πλέον στο χέρι του Γκαρσία…

Αυτή τη στιγμή το transfermarkt δείχνει τον Λιβάι Γκαρσία στα 12.000.000 ευρώ σε χρηματιστηριακή αξία τη στιγμή που οι συμμετοχές του σε σχέση με την περσινή περίοδο είναι η μέρα με τη… νύχτα.

Ο στράικερ από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι βέβαιο πως λείπει στην ΑΕΚ. Τόσο τα 18 περσινά του τέρματα όσο και από το γεγονός πως απασχολεί δύο ή και περισσότερους αμυντικούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως γίνεται ειδική αναφορά στη σωματοδομή του. Ειδικά όταν επέστρεψε στη δράση στο ισόπαλο 1-1 με την Κηφισιά κάποιοι από την κερκίδα έλεγαν “τι τανκ είναι αυτό”.

Οι σειρήνες από Γαλλία, Αγγλία δεν απομάκρυναν τον Λιβάι Γκαρσία από την Ελλάδα αλλά έως τώρα φέτος δεν έχει αφήσει το αποτύπωμά του. Σε 6 ματς, μηδέν γκολ, 1 ασίστ. Επίσης, για να κρατήσει ένας παίκτης το market value του θα πρέπει να έχει και τα αντίστοιχα νούμερα.

Η Ευρώπη είναι αυτή που φέρνει μεταγραφή και πλέον ο επιθετικός της ΑΕΚ καλείται αρχικά να είναι υγιής και κατά δεύτερον στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια (Μαρσέιγ, Μπράιτον, Άγιαξ) για τον 2ο όμιλο – φωτιά να βρει δίχτυα ή να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.