AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβάζει ψηλά τον πήχη στα μεταγραφικά η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται να είδε… αλλιώς το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι και έχει βγει αρκετά νωρίς στην αγορά, ρίχνοντας τα δίχτυα της σε ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες.

Μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς στη θέση του τερματοφύλακα, επόμενος στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η απόκτηση ενός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάζουν και σε άλλες θέσεις.

Από το AEK24HOURS σας αποκαλύψαμε πως από το κότερο του Δημήτρη Μελισσανίδη έκλεισε η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ με τη σύμφωνη γνώμη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και το μόνο που απομένει είναι να πειστεί ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

Επόμενος στη λίστα, ο οποίος εξετάζεται σοβαρά είναι ο Ολιβιέ Εντσάμ που κατά πληροφορίες μας πάλι, φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και ο 25χρονος Γάλλος μέσος της Σέλτικ να έρχεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας.

Από κει και πέρα, τις τελευταίες ώρες προτάθηκε ο Γκαέλ Οντουά. Πρόκειται για 25χρονο κεντρικό χαφ με θητεία σε Σερβέτ και Ανζί, ενώ παράλληλα η Ένωση περιμένει την ελευθερία του έμπειρου Πλάνιτς.

Παράλληλα υπάρχουν επαφές με το 10άρι της Χάιντουκ, Μίγιο Τσάκτας που δεν είναι όμως πρωταρχικός στόχος. Επίσης, στα υπόψιν της ΑΕΚ βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ, Νάτσο Μαρτίνες.

Ακόμα από το AEK24HOURS σας αποκαλύψαμε πως ο Τζαβέλλας προορίζεται ως αντι-Τσιγκρίνσκι λόγο του βιογραφικού και της διαδραστικότητας του παιχνιδιού του, αλλά και τον ρόλο που μπορεί να παίξει στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Τέλος, ένας ακόμα παίκτης που θέλει να φύγει από την Τουρκία διότι η ομάδα του υποβιβάστηκε είναι ο Κίτσιου που περιμένει στο… ακουστικό του την κλήση της ΑΕΚ.