AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απ’ το κότερο του Μελισσανίδη έκλεισε η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ – Τον θέλει ο Μιλόγεβιτς

Ο Σέρχιο Αραούχο φαίνεται να είναι όσο ποτέ άλλοτε πιο κοντά στην ΑΕΚ. Οχι μόνο αυτό, αλλά η διοίκηση της Ένωσης προτίθεται να τον κάνει δικό της!

Μια απόφαση η οποία πάρθηκε στο κότερο του Μελισσανίδη το Σάββατο 22 Μαΐου. Τότε όπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε τα χέρια με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ, παρουσία και άλλων κιτρινόμαυρων στελεχών της διοίκησης και του αγωνιστικού επιτελείου. Οι δύο άνδρες στα θέματα που συζήτησαν ήταν και αυτό του Αραούχο.

Ο Μελισσανίδης τον έχει καψούρα και θέλει να τον φέρει στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος κόουτς συμφώνησε, καθώς τον γνωρίζει όταν ο ίδιος ήταν προπονητής στον Πανιώνιο και εκτιμά από τότε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του “Τσίνο”.

Πληροφορίες του AEK24HOURS αναφέρουν πως ο Μελισσανίδης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πατριό του Αραούχο, ο οποίος είναι και ο ατζέντης του έχει συμφωνήσει για να επιστρέψει ο Αργεντινός “killer” στην ΑΕΚ, με την οποία σε 150 ματς έχει πετύχει 46 γκολ και έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των οπαδών της ομάδας.

Μάλιστα εκτιμάται πως το ποσό που θα δώσει η ΑΕΚ θα είναι λίγο πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ και λίγο κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ. Μοναδικό πρόβλημα το οποίο πρέπει να ξεπεραστεί και φαίνεται πως θα ξεπεραστεί είναι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, ο οποίος ζητάει το τρελό ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Σύμμαχος της ΑΕΚ είναι και ο ίδιος ο Αραούχο, ο οποίος πιέζει να αποχωρήσει τη Λας Πάλμας για να επιστρέψει στην Ένωση και να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες…

Comments are closed.